El Morvedre Rock 2.0 tanca el calendari d’actuacions després de seleccionar als grups que tocaran en el certamen

Els huit grups seleccionats, quatre locals i quatre de la resta de la Comunitat Valenciana, tocaran cada divendres durant febrer i març a la sala Green Espai del Port de Sagunt

 Grup Bendita Locura

El concurs de bandes Morvedre Rock 2.0 ja ha realitzat la selecció dels huit grups, quatre locals i quatre de la resta de la Comunitat Valenciana, que tocaran al llarg dels pròxims divendres de febrero i març. Amb esta selecció es pretén, d'una banda, prioritzar aquells grups amb major presència de músics joves, però també combinar els diferents estils del rock, com és metall, indie, pop, jazz rock, punk, rock urbà, etc.

D'esta manera, la programació dels concerts, que se celebraran en la sala Green Espai del Port de Sagunt els divendres 24 de febrer, 3 de març, 10 de març i 24 de març, a les 23.30h, ha donat cabuda a diferents estils musicals. Respecte als participants, la mitjana d'edat és de 24 anys.


 Grup Dawn Extinction
 
El primer concert, que serà divendres que ve 24 de febrer, comptarà amb la presència de l’indie rock de la jove banda local Freak Frogs, junt al grup Mantequilla Voladora, banda d'Algemesí que oferirà una descàrrega de punk melòdic.
 
El 3 de març serà el torn de Jazztem, grup de jazz rock i funk format per joves músics de la nostra ciutat i pobles dels voltants, junt al grup valencià l'Hora del te, que practica rock-folk i ha sigut seleccionat, entre altres, per al concurs Projecte Demo o Sona la Dipu.
 
Per al 10 de març està programada una doble sessió de metall amb bandes joves com el grup local Dawn of Extinction, amb la banda de València Raven’s Gate. L'últim concert, que serà el 24 de març, estarà protagonitzat per la banda de rock local Bendita Locura, que actuarà junt a Old Strings, grup de l’indie rock provinent de València.


 Grup Freak Frogs
 
Una vegada finalitzats els concerts, se seleccionarà un grup de cada modalitat, tant banda local com a banda de la Comunitat Valenciana, que actuarà en un concert final junt a una banda coneguda convidada el pròxim 1 d’abril al Casal Jove.
 
Cal destacar que el festival Morvedre Rock 2.0 és un certamen de l'Associació Viure Dignament, encarregada de gestionar la sala Green Espai, amb la col·laboració del departament de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt. El certamen està dirigit a promoure els grups emergents de rock i a oferir concerts en directe a tots els jovens aficionats a la música. A la convocatòria d'enguany, després de quasi una dècada sense celebrar-se, s'han presentat 21 bandes, de les quals huit són les seleccionades per a actuar en el concurs.


 Grup Jazztem