El Museu de la Via del Pòrtic acull la presentació del poemari d'Antoni Gómez

L'acte va tindre lloc ahir, dijous 25 de maig, a les 19.00 hores i va comptar amb l'assistència de diversos membres de la Corporació i de veïns i veïnes del municipi
Imagen 1Imagen 2

El Museu de la Via del Pòrtic va acollir la presentació del poemari d'Antoni Gómez. En l’acte, que va tindre lloc ahir dijous 25 de maig, a les 19.00 hores, es va presentar el llibre 'Elegia del pelegrí', una tria personal de poemes de l'escriptor.

 

A l'acte va assistir l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor de Cultura, José Manuel Tarazona; la regidora de Presidència, Teresa García; el regidor d'Hisenda, Pepe Gil; i veïns i veïnes del municipi que van omplir la sala.

 

Quico Fernández i Susanna Lliberós van ser els encarregats de presentar l'obra d'Antoni Gómez, dedicant-li unes belles paraules i fent un recorregut per la seua trajectòria, poemes i sentiments. A continuació, el poeta va parlar de la seua obra i va donar pas a diverses persones que van recitar alguns dels poemes inclosos en el seu poemari 'Elegia del pelegrí'.