El nou any s'inicia amb la campanya “Con el comercio local…. ganamos todos, todas ganamos”

Esta campanya de caràcter semestral ha consistit a instal·lar una tanca publicitària de 8 x 3 metres, situada en l'avinguda Jaume Roig

Amb l'entrada del nou any, la regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt torna a iniciar la seua programació de campanyes dirigides a la dinamització del teixit comercial de proximitat del nostre municipi, amb la finalitat de millorar l'activitat comercial de la ciutat. Esta campanya porta el lema “Con el comercio local…. ganamos todos, todas ganamos”.

La regidora de Comerç i Mercats, Ana María Quesada, ha indicat que la pretensió d'esta campanya és «fer arribar el missatge que el comerç local està ací, incloent-hi els mercats municipals, i que són importants per a la ciutat».

Com a punt de partida, s'ha iniciat una campanya de caràcter semestral consistent a instal·lar una tanca publicitària de 8 x 3 metres, situada en l'avinguda Jaume Roig. El missatge que s'ha inserit en este suport publicitari és “Con el comercio local…. ganamos todos, todas ganamos”  al·ludint d'esta manera al poder del comerç com a motor econòmic i social del conjunt de la societat.

En este sentit, la regidora ha explicat: «El que hem avançat enguany és una nova manera de comunicar-nos amb la ciutadania. Hem triat en esta ocasió una única tanca, que està situada en una zona que és molt de pas i molt transitada, perquè tot eixe públic el veja».

El disseny de la tanca és impactant ja que incorpora un efecte tridimensional que atrapa immediatament l'atenció de l'espectador en incorporar, en un gran nombre d'imatges, a persones de diferents edats, sexes i ètnies, donant d'esta manera una imatge del nostre municipi com una societat plural i inclusiva. «Hem buscat una imatge que destacara i que cohesionara una mica el que és el comerç de proximitat, les persones que hi ha darrere de cada comerç» ha conclòs Quesada.

Amb este suport, des del departament, pretenen conscienciar a la població de la importància que té consumir en el nostre comerç, en el nostre municipi, així, d'esta manera, es crea ciutat i es contribuix al fet que estos romanguen oberts omplint de vida els nostres carrers.

A més, des de la regidoria de Comerç i Mercats indiquen que tenen ple convenciment de la importància de realitzar este tipus d'actuacions en benefici del comerç local. El sector comercial té un efecte vertebrador sobre les ciutats ja que genera una xifra molt elevada d'ocupacions directes i indirectes, reactivant d'esta manera l'economia global.