El parc de Churruca comptarà amb noves multi-barres esportives per a entrenar a l'aire lliure

El contracte aprovat per la Junta de Govern s'ha adjudicat a l'empresa Urban Street Desing S.L. per 18.029 euros, IVA inclòs

 

 

Els aficionats al Street Workout, o entrenament esportiu de carrer, podran practicar exercicis a l'aire lliure en les noves instal·lacions que es col·locaran en el parc públic del carrer Churruca. Ja que les actuals barres instal·lades són de xicotetes dimensions, la delegación d’Esports ha decidit ampliar l'equipament esportiu del parc multi-barres actual perquè es puga practicar este esport de carrer en millors condicions. 

 

El delegat d'Esports, Miguel Chover, assegura que, de les noves instal·lacions de “la gimnàstica del futur com és el Street Workout, es van a beneficiar els i les joves del club Aesthetics Gladiators ja que per fi van a tindre unes instal·lacions dignes per a practicar l'esport que més els agrada”.

 

La Junta de Govern reunida divendres passat, 7 d'abril, va adjudicar el contracte a l'empresa Urban Street Desing, S.L. per a la instal·lació de les multi-barres per 18.029 euros, IVA inclòs, per ser la proposta més avantatjosa.