El Patronat Provincial de Turisme millorarà les infraestructures turístiques de Sagunt

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, s'ha reunit amb l'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, per a establir línies de coŀlaboració futures
 
El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar millorarà les infraestructures turístiques de Sagunt amb l'objectiu d'impulsar el sector turístic de la capital del Camp de Morvedre.
 
L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, s'ha reunit recentment amb la diputada de Turisme, Pilar Moncho, per a establir línies de coŀlaboració futures i posar en marxa iniciatives turístiques.
 
L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, ha explicat que “el Patronat Provincial de Turisme i l'Ajuntament de Sagunt treballaran junts en diversos projectes que dinamitzen el sector turístic de Sagunt, un municipi turístic de primer orde. D’una banda, condicionarem la senyalització de les rutes turístiques, i, d’una altra, treballarem per potenciar l’oferta d’allotjament, cosa que es reflecteix en la promoció econòmica local”.
 
Pilar Moncho ha destacat que “des del Patronat Provincial de Turisme potenciarem el sector turístic de la localitat de Sagunt per a posar en valor l’important patrimoni històric”.