El Ple no aprova l'emissió del dictamen municipal desfavorable a l'esborrany de plec de condicions particulars remés per la Conselleria de Medi Ambient

La proposta va comptar amb els vots favorables de Compromís i ADN Morvedre, els vots en contra de Partit Popular, Iniciativa Porteña i Ciutadans i les abstencions de PSOE i Esquerra Unida
Imagen 1Imagen 2

Durant el Ple d'ahir, l'Oposició va aconseguir el rebuig del dictamen desfavorable als plecs per a la concessió de l'explotació de la pedrera per a Lafarge. Este dictamen municipal contenia un total de dotze objeccions als plecs relacionats amb l'ocupació de la superfície d'extracció i la capacitat extractiva de l'empresa.

Cal assenyalar que este dictamen va quedar rebutjat ja que únicament va comptar amb els vots favorables dels regidors de Compromís i ADN Morvedre i els contraris de Partit Popular, Iniciativa Porteña i Ciutadans, així com l'abstenció del PSPV-PSOE i Esquerra Unida.

Esta decisió farà que la Generalitat Valenciana continue la tramitació de l'expedient d'Ocupació de Muntanya Pública OCM-V-003/2015 sense comptar amb el dictamen desfavorable sobre el plec de condicions de l'Ajuntament de Sagunt.