El poemari Vogant pels vents de Josep Dionís es presentarà este dijous

La presentació tindrà lloc a partir de les 19.30 hores al Centre Cultural Mario Monreal

El Centre Cultural Mario Monreal acollirà este dijous, 23 de febrer, la presentació del poemari Vogant pels vents, de l’autor local Josep Dionís Martinez. La delegació de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt ha organitzat esta iniciativa que tindrà lloc a partir de les 19.30 hores.

Vogant pels vents es un poemari que ha eixit de la ploma poètica de l’escriptor, tot recordant els anys viscuts en tres llocs diferents: Bellpuig (Lleida, 1959-1964), País Basc (1968-1972) i Sagunt, durant la resta de temps. Estos son els llocs que conformen les tres bisectrius del triangle viatger de l'homo viator. A més, Dionís hi ha afegit poemes esparsos en tres apartats més: "Nocturna Tempora", "Assaig dels límits poètics" i un recull d'epigrames del poeta hispanorromà Marcial, traduïts al seu lliure albir. Este darrer conjunt és un intent d'assaig innovador en la poètica moderna.

L'Ajuntament crea el Club de Lectura per a Majors

25 de novembre 2022

A través d'esta iniciativa, que s'inaugura dijous que ve, 1 de desembre, es pretén impulsar l'oferta d'activitats d'envelliment actiu, orientades a promoure i reforçar les capacitats personals, socials i culturals de les persones majors participants