El policia local Antonio Comeche queda subcampió en el V Torneig de Recorreguts de Tir 2016 d'àmbit nacional

Va obtenir 792 punts i va quedar a més d'11 punts de percentatge del primer classificat, repetint així el mateix resultat que l'assolit en el IV Torneig del mes de juny
Imagen 1

 
El policia local de l'Ajuntament de Sagunt, Antonio Comeche, ha quedat subcampió en el V Torneig d'I.P.S.C. de Recorreguts de Tir 2016 d'àmbit nacional, que es va celebrar en el Camp de Tir de Valdemoro a Madrid, el passat 16 de juliol. Concretament, va obtenir 792 punts i va quedar a més d'11 punts de percentatge del primer classificat, repetint així el mateix resultat que l'assolit en el IV Torneig del mes de juny.
 
La competició va comptar amb la participació d'esportistes de tota Espanya de renom nacional i internacional, dels quals, alguns van copar els primers llocs del podi en el passat Campionat d'Espanya i que, en l'actualitat, estan classificats en llocs alts del rànquing nacional actualitzat.
 
Segons ha destacat Comeche, està satisfet de la participació després de tot l'esdevingut, però amb la inquietud de seguir millorant per a corregir errors, de manera que puga classificar-se en bon lloc en les pròximes competicions. Sobretot, en la 3ª Fase Nacional de Recorreguts de Tir, puntuable per al torneig que se celebrarà a Osca a la fi del mes de juliol i vàlida per a la selecció de tiradors de les pròximes cites com el Campionat del Món del pròxim any i el Campionat d'Espanya que se celebrarà a mitjan mes de setembre, en el qual representarà a l'Equip de la Comunitat Valenciana.
 
El policia local també ha volgut agrair als seus patrocinadors: al restaurant Pulpería Terra Meiga, a l'empresa Autocares Marqués S.L., a l'empresa de carburants Gasoprix de Sagunt i al centre comercial L’Epicentre. També ha mostrat el seu agraïment a la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt. 
 
Aquest és el decimotercer any consecutiu que Antonio Comeche està federat en la Real Federació de Tir Olímpic de la Comunitat Valenciana, pel Club de Tir Olímpic de Llíria, competint en la modalitat de Recorreguts de Tir (I.P.S.C.), tant en àmbit de la Comunitat com en l’àmbit nacional. Es tracta d'una especialitat en la qual preval la rapidesa, precisió, maneig de l'arma, tir pràctic i tàctica de tir.