El President de la Generalitat visita Sagunt a Escena per Maria del Mar Bonet

Ximo Puig fou rebut per l'alcalde, Quico Fernández, i alguns regidors, al teatre romà


El President de la Generalitat, Ximo Puig, va visitar anit Sagunt a Escena amb motiu del concert de la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet. Fou rebut per l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, acompanyat de part del seu equip de govern entre els quals figuraven el delegat de Cultura, José Manuel Tarazona; la delegada de Festes, María Giménez; el delegat de Patrimoni, Pablo Abelleira; el delegat de Contractació, Pepe Gil, i el delegat de Personal, Sergio Moreno.
 
A més, també van acudir al teatre romà el president del festival Sagunt a Escena, Martínez Luciano, així com altres representants polítics autonòmics entre els quals destaca el secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Montiel.
 El Consell Agrari finalitza les labors de recuperació de la Font de Ribera

05 d’agost 2022

Una brigada formada per nou peons i un capatàs han millorat el drenatge de la font i altres obres de millora de la zona. Estes obres formen part de diverses actuacions dutes a terme amb fons del SEPE (400.000 €) i de l'Ajuntament (100.000 €) amb els quals s'ha contractat 67 persones parades