El programa d'oci alternatiu Lluna Plena s'acomiada este dissabte fins a octubre

Aproximadament 800 joves d'entre 12 i 18 anys han gaudit de la gran varietat d'activitats, tallers alternatius i tornejos
Imagen 1Imagen 2

El programa d'oci alternatiu Lluna Plena s'acomiada este dissabte fins al pròxim mes d'octubre. L'edició tanca les portes este dissabte 3 de juny després de huit caps de setmana d'intensa activitat. Aproximadament 800 joves d'edats compreses entre els 12 i els 18 anys han pogut gaudir de gran varietat d'activitats, tallers alternatius i tornejos amb un gran acolliment.

 

El regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, assegura estar “molt satisfet amb la participació dels joves, amb una mitjana de 100 adolescents cada dissabte fent activitat saludable en el Casal Jove. Hem fet l'esforç passant d'un dissabte al mes a totes les setmanes, i hi ha hagut molt bona resposta per part de la gent jove del nostre municipi, participant en els tallers i fent noves propostes que tindrem en compte perquè Sagunt tinga un oci alternatiu, gratuït, educatiu i responsable per part de l'Ajuntament”.

 

 

Durant estes huit edicions, Lluna Plena ha destacat pels seus tallers de cuina, manualitats, robòtica, doblatge de pel·lícules, risoteràpia, defensa personal, fotografia, reciclatge, expressió corporal, ràdio, tatuatges, jocs malabars, la majoria del quals cobrint totes les places i fins i tot doblant torns. També han tingut molt d’èxit els tornejos de videojocs i jocs de taula, així com els tornejos esportius que s'han realizat en el pavelló José Veral, amb una participació de quinze equips de futbol, bàsquet i handbol o la Lliga de Futbolí.

 

Des de la regidoria de Joventut s'està treballant en la pròxima edició d'octubre a desembre que inclourà com a principals novetats l'organització d'activitats en el nucli de Sagunt, la posaba en marxa de tornejos esportius amateur i l'ampliació d'horari de l'oci alternatiu nocturn als divendres de 22 a 01 hores. Sampedro afig, “volem duplicar l'activitat també a Sagunt i fins i tot ampliar horaris i dies, així com portar els tallers i tornejos a diferents espais, principalment els pavellons esportius de la ciutat”.