El programa Lluna Plena d'activitats per a joves es trasllada als dissabtes en el Casal Jove

Des del departament de Joventut aposten perquè aquest programa, ple d'activitats, tindrà més èxit en celebrar-se eixe dia
Les variades iniciatives del programa per a joves Lluna Plena tindran lloc aquest dissabte, 9 d'abril, en el Casal Jove del Port de Sagunt. Les activitats començaran a les 17.30 hores i acabaran al voltant de les 21.30 hores, fent-les coincidir amb el Festival Alçaveus, ja que els grups participants són locals i juvenils. 
 
En aquest sentit, el delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, ha destacat que “és la primera vegada que el programa Lluna Plena es fa en dissabte, ja que abans es feia els divendres. Es tracta d'una aposta que fem des del departament, ja que considerem que Lluna Plena tindrà més èxit en el dia d'oci per excel·lència”.
 
“Cal recordar que el programa Lluna Plena és una iniciativa que planifica i desenvolupa la pròpia gent jove, a través dels corresponsals dels instituts. L'objectiu és que ells/es mateixos/es gestionen el seu propi oci i l'apoderament dels/les joves del municipi”, ha conclòs Sampedro. 

 
La iniciativa Lluna Plena compta amb activitats molt diverses. Entre elles, activitats d'animació: realització de xapes, ball, karaoke, jocs de taula, futbolí, ping-pong, així com una zona chill out on escoltar bona música. A més, hi haurà tornejos de videojocs, Hearthstone i LOL, que continuaran després de l'èxit del passat Lluna Game, del 12 de març. Cal destacar que hi haurà tallers de globoflèxia o expressió corporal, en horari de 17.30 a 19.30 hores.
 
Així mateix, els participants en dos de les activitats proposades tindran roses gratis i hi haurà gossets calents a un euro durant el concert de Freak Frogs i Flow Yourself.