El projecte de formació “Llança't a l'ocupació” conclou amb la participació de vint persones

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va assistir a l'acte de clausura d'aquest projecte desenvolupat per la Fundació de Treballadors de la Siderúrgia Integral amb el cofinançament de la Fundació Bancaixa i la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt
 Clausura del projecte
 
El projecte “Llança't a l'ocupació” desenvolupat per la Fundació de Treballadors de la Siderúrgia Integral, amb el cofinançament de la Fundació Bancaixa i la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt, es va clausurar ahir. 
 
El programa ha permès millorar l’ocupació de vint-i-una persones a través d'itineraris personalitzats, formació i pràctiques en empreses en l'àrea de comerç, tutories i intermediació laboral.
 
L'acte públic de tancament i reconeixement a les persones participants va tenir lloc en el Centre Cívic de Sagunt i va comptar amb l'assistència de l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor de Ensenyament, José Manuel Tarazona; la regidora de Serveis Socials, Mónica Caparrós; el vicepresident territorial de la Fundació de Treballadors, Pedro Ramón Morales; i el president de la Fundació Bancaixa Sagunt, Francisco Muñoz Antonino. Entre tots, van lliurar els diplomes acreditatius a les persones participants en el projecte.
 
Totes les entitats presents en l'acte han destacat la importància d'aquest tipus d'iniciatives per a ajudar a trobar ocupació als col·lectius amb majors dificultats.