El pròxim 23 de setembre arriba la II edició MercaOrigen 2017

L'objectiu d'este esdeveniment és acostar el xicotet productor i artesà local al consumidor final


L'Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Sagunt presenta MercaOrigen, un mercat de productors i artesans de proximitat amb productes de qualitat que, cada dissabte al matí, oferirà als assistents gran varietat de productes i un ambient immillorable. Este event se celebrarà tots els dissabtes de 9:00-14:00 a partir del pròxim 23 de setembre.

Este event ha sigut organitzat per l'Associació de Detallistes del Mercat de Sagunt en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt i comptarà amb el suport de les associacions de Sagunt “Sagunt Reviu” i “Ciudad Prohibida” així com de “Coto Consulting”.

L'objectiu és acostar el xicotet productor i artesà local al consumidor final, utilitzant el Mercat Municipal com a nexe d'unió entre ambdues parts. Per a açò el Mercat Municipal de Sagunt posarà, a la disposició de productors i artesans, fins a 20 llocs en la plaça exterior del mercat per a ser ocupats per comerciants de tot tipus (fruites, verdures, pa, olis, orxata, manualitats, etc.).

Este mercat comptarà amb animació, barra i Food Trucks per amenitzar els matins dels assistents. Les parades exteriors variaran de forma setmanal, fent més atractiu l'esdeveniment i donant possibilitat a diferents productors i artesans de donar-se a conèixer i als assistents a descobrir novetats cada dissabte.

Durant el primer dissabte, la música serà a càrrec d'un DJ i l'actuació en directe d'un artista convidat, a més a més es realitzaran tallers de ceràmica per als més xicotets i un Show Cooking.

Per a més informació o inscripció, es pot visitar la pàgina www.mercatsagunt.com/mercaorigen, o també, enviar un correu a gerencia@mercatsagunt.com.