El regidor de Promoció Econòmica es reuneix amb CCOO per a parlar d'igualtat

José Vicente Muñoz va explicar el funcionament del Pla d'Igualtat de Gènere de l'ajuntament i altres protocols d'igualtat en les empreses


El regidor de Promoció Econòmica, José Vicente Muñoz, s'ha reunit amb representants de CCOO que estan realitzant un estudi sobre igualtat en la indústria per a explicar-los el Pla d'Igualtat de Gènere aprovat per l'ajuntament.
 
Muñoz ha assenyalat que “els he explicat el Pla d'Igualtat de Gènere del municipi que va elaborar l'ajuntament fa anys. La igualtat hui dia és molt important i, per tant, és una prioritat del govern municipal”.
 
S'han tractat temes com el protocol per a detectar la violència de gènere o les subvencions que dóna l'ajuntament per a fomentar la igualtat i la prevenció de la violència de gènere.
 
El primer Pla d'Igualtat de Gènere es va aprovar per unanimitat al setembre de 2006, amb l'objectiu de cercar solucions que eliminen les desigualtats de gènere en el municipi de Sagunt. Aquest pla tracta de fomentar la sensibilització i coresponsabilitat social en matèria d'igualtat de gènere, així com la participació econòmica, social, cultural i política de dones i homes en condicions iguals. A més, també pretén integrar la perspectiva de gènere en la política municipal mitjançant la prevenció i eliminació de la violència masclista i convivència en igualtat.