El saguntí Gregorio Muelas protagonitza la següent edició del cicle Diàleg de Llibres

L'esdeveniment literari i gratuït està programat per a demà, dimecres 29 de maig, a les 19 hores a l'Aula 2 del Centre Cultural Mario Monreal

La pròxima edició del cicle Diàleg de Llibres està programada per a este dimecres, 29 de maig, a les 19 hores a l'Aula 2 del Centre Cultural Mario Monreal amb la presència de l'autor saguntí Gregorio Muelas. Este esdeveniment literari, organitzat per la regidoria de Cultura en col·laboració amb el departament de Biblioteques, és gratuït fins a completar aforament i es desenvoluparà en valencià.

Gregorio Muelas és llicenciat en Història per la Universitat de València, manté el blog 'La Biblioteca de Gregorovius' i exercix la crítica literària en diverses publicacions digitals i impreses. Este autor saguntí ha publicat els poemaris Aunque me borre el tiempo (2010), Un fragmento de eternidad (2014), així com els següents dos llibres de haikus: La soledad encendida (2015) i A la luz de la flor del almendro (2017). També destaca el llibre de guions de cinema Cuando la aurora le hable al tiempo (2011) i l'assaig Polifonía de lo inmanente. Apuntes sobre la poesía española contemporánea (2010-2017), publicat en la Col·lecció Punt de Mira de Lastura junt amb José Antonio Olmedo.

Respecte als premis amb els quals s'ha reconegut la seua labor com a escriptor cal esmentar el Poetry Eslam del Festival de Poesia de València Vociferio i el Primer Premi del II Certamen de Haikus Hawaii Chigetsu. Gregorio Muelas és soci de l'Associació Valenciana d'Escriptors i Crítics Literaris (C.L.A.V.E.) i membre del Consell Editorial de la web Todo Literatura.