El Sistema de Gestió de Qualitat Turística en Destinació, SICTED Sagunt, sorteja els premis del tercer aniversari

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha recalcat la importància d'esta guia i ha agraït la implicació de les empreses i serveis en esta campanya per aportar els premis


Sota el lema “Utilitzar els serveis i empreses SICTED Sagunt té doble premi en 2017-Gaudiràs d'una experiència de qualitat”, el sistema de gestió de qualitat de turisme en destinació de Sagunt ha volgut premiar els usuaris que entre el 15 de juny i el 12 de setembre de 2017 van consumir almenys 15 euros en alguna de les empreses o serveis adherits al SICTED i que així ho van deixar reflectit mitjançant els segells marcats en un total de 73 guies arreplegades que estes empreses i serveis van repartir als seus clients durant la campanya d'estiu.
 
La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha declarat que l'objectiu del SICTED “és ajudar i assessorar a tots els establiments perquè siguen els millors amfitrions de la nostra ciutat i que quan un turista ens visite se li done un servei de qualitat perquè se’n vaja content i, sobretot, perquè hi torne”. A més, ha afegit, serveix per a entaular relacions i punts d'opinió entre els establiments del municipi. El bon acolliment d'esta primera edició de la campanya d'estiu -s'han arreplegat 73 fullets encunyats- “la consolida i fa pensar que l'any que ve es tornarà a editar de nou la guia”, ha manifestat Antonino, qui ha afegit que la part positiva és que els turistes han pernoctat en la ciutat, ja que ha sigut major el nombre de fullets amb tres encunys.
 

Els premis als quals han optat aquelles persones amb tres encunys (és a dir, amb tres consumicions) han sigut un cap de setmana per a quatre persones en un apartament en el càmping Mavarrosa de Corinto i inclou un sopar temàtic en la Taverna de la Serp amb trasllat en Servitaxi i quatre caps de setmana per a dues persones en els hotels NH Puerto de Sagunto, Els Arenals, Sensity Vent de Mar i hostal Teide amb sopar inclòs en la Sopa Frita Gastrobar, restaurant Le Fou, restaurant Wizard i restaurant vegetariano Frida, respectivament, i trasllat amb Servitaxi. A més, els cinc premis de cap de setmana inclouen la visita guiada al centre històric de Sagunt amb Quiero Cultura i als espais arqueològics Via del Pòrtic i Domus dels Peixos.
 
D'altra banda, per als fullets amb dos encunys els premis han consistit en un sopar en Asador Plaza España i un circuit en el Spa Lola Torrent i cinc visites guiades als espais arqueològics Via del Pòrtic i Domus dels Peixos juntament amb cinc vals valorats en 30 euros cadascun per a gaudir en la gelateria el Passeig, Véneta Gelato Italià, Chocomel Pastelería Degustación, Telepizza i un lot de productes de Bodegas Ferri amb tast inclòs.
 
Els premis han recaigut en ciutadans de Sagunt, de Madrid,  Toledo o Barcelona i un d'ells ha recaigut en un ciutadà francés.
 

 
SICTED: Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació
 
Sagunt, amb un total de 72 empreses incluides en este projecte, és la ciutat valenciana amb major nombre de distincions SICTED (42), després de València. Alguns dels beneficis que té el SICTED per a la destinació i el sector turístic són l'increment de la satisfacció del turista i el ciutadà, la millora del posicionament de la destinació, l'augment de la percepció de fiabilitat de l'oferta, el foment de la implicació dels sectors en els objectius de la destinació, així com la millora en la coordinació de l'oferta turística i el sector públic.
 
D'altra banda, els avantatges per a l'empresa o l'entitat són l'impuls de la gestió de la qualitat de l'establiment, la distribució d'una guia d'aplicació de bones pràctiques, l'intercanvi d'experiències amb altres empresaris i l'augment de la percepció de fiabilitat per part del client gràcies al reconeixement atorgat.
 
Per a més informació es pot consultar la pàgina www.calidadendestino.es. A més, qualsevol empresa interessada a participar pot posar-se en contacte amb el SICTED enviant un correu a gestionsicted@gmail.com.