El sorteig dels premis de la Campanya de Promoció del Comerç Local es realitzarà el dilluns 26 d'octubre

L'acte d'extracció tindrà lloc a les 19 hores en el saló d'actes del Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt


 Imatge d'arxiu del sorteig dels premis

El sorteig dels premis de la Campanya de Promoció del Comerç Local sota el lema “Comprar en la teua ciutat no té preu!” tindrà lloc dilluns que ve, 26 d'octubre, a les 19 hores, en el saló d'actes del Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt. Es tracta d'una iniciativa que posa en marxa la delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt al costat de les associacions de comerciants del municipi. 
 
Els premis seran tres per valor de 1.000 euros i sis de 500 euros, que hauran de ser gastats en els comerços que han participat en la campanya. L'objectiu és que puga beneficiar-se un major nombre de persones. 
 
L'acte d'extracció està previst que es realitze davant notari, el regidor, la tècnica del consistori i representants de les diferents associacions de comerciants. El sorteig començarà en traure's a l'atzar uns quants bitllets. Posteriorment, es contactarà per telèfon amb la persona afortunada. En cas que l'interessat no conteste, es procedirà a l'extracció d'un nou bitllet. A més, eixe dia es realitzarà un sorteig addicional entre els assistents a l'acte, que podran guanyar obsequis oferits pels comerciants de la localitat i fins i tot una nit d'hotel. 
 
Posteriorment, l'acte de lliurament de premis tindrà lloc en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt. Els guanyadors del concurs comptaran amb un termini per a decidir els comerços participants on volen realitzar les compres i hauran de consumir la totalitat del premi en el termini que s'indique des de la delegació de Comerç del consistori. 
 
Cal destacar la Campanya de Promoció del Comerç Local està molt consolidada i obté una molt bona resposta del públic, així com gran acceptació entre els comerços i consumidors del municipi. En total són 340 els establiments comercials que s'han adscrit enguany.