El teatre arriba a la Casa dels Berenguer amb l'obra “Heroidas, mujeres enamoradas”

Esta obra, enmarcada en el Off Romà, se representará de manera gratuita el 21 y 22 de agosto a las 22.00 h
Imagen 1

La Casa dels Berenguer acollirà el pròxim 21 i 22 d'agost a les 22.00 hores l'obra Heroidas, mujeres enamoradas de la companyia Helios Teatro. L'espectacle serà gratuït amb invitació, la qual es podrà arreplegar de 19 a 21 hores el mateix dia de la representació, amb un màxim de dues invitacions per persona.

Esta representació està basada en l'obra Heroidas, d'Ovidio: vint-i-una cartes d'amor de dones del mite els destinataris de les quals són herois que les van trair i abandonar. En les cartes hi ha queixes, distància, oblit i una destinació canviant. Un amor que preludia el d'altres parelles de la literatura posterior. Constitueixen una mostra excepcional en el món antic d'anàlisi de l'ànima de la dona. Set d'estes cartes són un bon exemple d'eixos amors truncats. Enamorats seguim escrivint en les pantalles dels nostres mòbils, moltes vegades, sense obtenir resposta, expliquen des de l'organització.     

L'obra, dirigida per Gemma López, forma part de la programació de l’Off Romà, secció del festival Sagunt a Escena, en la qual es podrà gaudir fins a setembre de múltiples disciplines artístiques, com el teatre, la dansa o el circ.