El termini per a matricular-se en el programa Escoles Creatives finalitza el diumenge 1 d'octubre

Els i les participants podran dur a terme diverses activitats: ball, grafiti, còmic, cinema, rock, teatre, circ, escriptura, robòtica, fotografia, ràdio, ioga, escalada, parkour...

El programa Escoles Creatives forma part del programa Cultura Jove de l'àrea de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt. El període per a matricular-se en esta activitat va començar el passat 1 de setembre i conclourà diumenge que ve 1 d'octubre.

L'oferta d'activitats formatives que conformen este programa inclou ball, grafiti, còmic, cinema, rock, teatre, circ, escriptura, robòtica, fotografia, ràdio, ioga, escalada, parkour, etcètera. Es tracta de diverses disciplines artístiques o àmbits de coneixement, l'objectiu final del qual és la dinamització sociocultural del nostre territori.

Les accions de la regidoria van més enllà de la mera formació per a la creació. A esta important labor se sumen altres recursos i projectes com són les sales d'assaig, els Lab creatius o el suport de diferents projectes culturals impulsats per col·lectius juvenils.

La inscripció és de manera telemàtica a través de la plataforma d'inscripció en línia, en l'enllaç: https://aytosagunto.apuntate.online/pio/.

Les persones interessades poden ampliar la seua informació en la web www.saguntjove.es i en els centres juvenils municipals:

-CASAL JOVE SAGUNT, C/ Romeu, 8 (46500 Sagunt) telf: 96 265 58 80.

-CASAL JOVE PORT, C/ Vent de Marinada, s/n (46520 el Port de Sagunt) telf: 96 268 34 39