El Yiyo y su troupe actuaran al Port de Sagunt el pròxim divendres

Este concert de flamenc tindrà lloc a la Casa Municipal de Cultura a les 20.30 hores i l’entrada té un preu de 7 euros

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt ha programat per al proper divendres, 2 de desembre, el concert d’art flamenc de El Yiyo y su Troupe. Serà en la Casa Municipal de Cultura a les 20.30 hores i tindrà una duració de 90 minuts.

A El Yiyo, nascut al si d'una família gitana procedent de Jaén, el ball va anar a buscar-lo des del bressol. Va aprendre a ballar i a caminar al mateix temps. L’artista ha anat llaurant-se una identitat pròpia, nodrint-se d'altres músiques i estils de ball. La seua manera de percebre la dansa fa que quan es puja a l'escenari transmeta força, elegància i lluminositat.

Amb 25 anys i quasi quinze de trajectòria professional, perquè sent un xiquet, va començar a ballar en tablaos de manera professional, alguns ja parlen d'ell com el nou Joaquín Cortés. Ha tingut la sort de conéixer els grans mestres des que era xiquet, com Eduardo Serrano El Güito, Joaquín Cortés, Farruquito, o Antonio Canales, els seus grans referent i ha compartit escenari amb Estrella Morente, Miguel Poveda, Farruquito, Eva Yerbabuena i Pitingo, i obrint la seua carrera a l'estranger, a ciutats com Nova York o París.

L'espectacle tindrà lloc a les 20.30 hores i durarà aproximadament 90 minuts. Les entrades, amb un preu de 7 euros, es poden adquirir en el següent enllaç: https://www.servientradas.com/espectaculo/AYUNTAMIENTO_DE_SAGUNTO/6/el-yiyo.html