Els amants de la naturalesa podran gaudir de visites guiades a la Casa Penya els diumenges de maig i juny

La primera de les visites, impulsades per Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt, començarà el diumenge 14 de maig d’11 a 13.30 hores


Acció Ecologista-Agró i l'Ajuntament de Sagunt han organitzat, durant els mesos de maig i juny, visites guiades a la Casa Penya, el centre d'educació i voluntariat ambiental de la marjal d’Almardà-Almenara. La Comissió d'Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró ha programat estes visites cada dos diumenges, que, a més, inclouen un passeig per la Finca de Penya, la reserva de fauna silvestre de la marjal.

La primera visita guiada serà este diumenge, 14 de maig, d'11 a 13.30 hores. D'altra banda, és important destacar que la Casa Penya té obertes les portes, des del passat 10 de maig, per a tots aquells amants de la naturalesa, veïns, turistes i curiosos que vulguen visitar-la i descobrir alguns dels tresors naturals dels ecosistemes mediterranis litorals, com la platja, el saladar i la marjal. Es podrà gaudir tant de l'exposició permanent com de la resta d'equipaments del centre mediambiental tots els dimecres i dijous de maig i juny, en horari d'11 a 13.30 hores.

Per a aquells que vulguen concertar una visita a la Casa Penya, rebre més informació o fer qualsevol altra consulta, poden enviar un correu a visitescasapenya@gmail.com, o telefonar als matins al 960 263 617.