Els autobusos urbans de Sagunt s'agregaran a la targeta SUMA que integra Rodalia, FGV, MetroBus i EMT

Amb el SUMA d'una zona de huit euros, les persones usuàries podran desplaçar-se, amb el títol de Zona B, internament pel municipi amb el transport urbà i transbordar tant en Renfe com en MetroBus per a anar fins als municipis de l'Horta Nord

El Ple de la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Sagunt, ha aprovat per unanimitat el conveni entre l’Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV) l'Ajuntament de Sagunt i la Mercantil Actuacions Vallduxense S.L, pel qual s'establixen les condicions de col·laboració per a l'ús de títols de coordinació o integració propietat d’ATMV en el transport urbà de Sagunt.

Esta proposta, que va ser defensada en el ple pel regidor de Mobilitat, Javier Raro, implica que els nous títols SUMA es podran usar en els transports urbans del municipi.

Així, una vegada aprovada esta proposta en el ple municipal, ara haurà d'aprovar-se en el Consell d'Administració de la AVTM i en el ple del Consell per a la seua posterior signatura abans del mes d'agost.

A través dels convenis que s'hauran de subscriure, la ATMV pagarà a l'ajuntament per cada validació que es faça amb els títols SUMA, tal com fa actualment amb Metrovalencia, EMT, Renfe i MetroBus. D'esta manera, s'integren estos transports urbans en la targeta SUMA.

Les condicions dels títols SUMA continuaran sent les mateixes que les actuals, només s'afegirà la possible combinació amb el transport urbà de Sagunt, on per al SUMA 10 es permet un transbord en 90 minuts per a una zona i en 110 minuts per a dues zones, amb viatges il·limitats en el cas del SUMA Mensual i el SUMA Mensual Jove.

A Sagunt, amb el SUMA d'una zona de huit euros, les persones usuàries podran desplaçar-se, amb el títol de Zona B, internament pel municipi amb el transport urbà i transbordar tant en Renfe com en MetroBus per a anar fins als municipis de l'Horta Nord (la parada de Roca-Cuper en el cas de Renfe, i Alboraia/Portsaplaya i Tavernes en MetroBus).

Igualment, amb el títol de dues zones de dotze euros podran viatjar pel municipi amb el transport urbà i transbordar tant en Renfe com en MetroBus per a anar a València, o alternativament, viatjar a València amb Renfe o MetroBus i transbordar en la capital.

El Consell Agrari finalitza les labors de recuperació de la Font de Ribera

05 d’agost 2022

Una brigada formada per nou peons i un capatàs han millorat el drenatge de la font i altres obres de millora de la zona. Estes obres formen part de diverses actuacions dutes a terme amb fons del SEPE (400.000 €) i de l'Ajuntament (100.000 €) amb els quals s'ha contractat 67 persones parades