Els grups de l'Escola Municipal de Teatre representaran diferents obres fins al 30 de juny

Els afeccionats a les arts escèniques podran gaudir de nombroses obres interpretades pels grups de Formació Actoral i Aula Jove de Teatre amb motiu de la celebració del final de curs

 

 

Fotografia d'arxiu dels alumnes de l'Escola Municipal de Teatre: Juan Higueras
 
L'Escola Municipal de Teatre de l'Ajuntament de Sagunt, que organitzen les delegacions d'Educació, Joventut i Cultura, ja ha començat amb les seues representacions de final de curs, que es perllongaran fins al pròxim 30 de juny. Els afeccionats al teatre podran gaudir de nombroses obres durant les pròximes dues setmanes, totes elles interpretades pels alumnes dels diferents grups. Concretament, enguany s'han organitzat vint grups per a xiquets i xiquetes, tres per a joves i tres per a adults. 
 
Els dies 16, 17, 18 i 19 de juny, a les 22 hores, els alumnes de tercer de Formació Actoral posaran en escena l'exercici “Krogstad” en la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt. A més, els dies 24, 25, 26 i 27 de juny els alumnes de segon interpretaran diversos exercicis escènics. Cal destacar que el 24 de juny, a les 20.30 hores, donaran vida a l'obra “La más fuerte” de Strindberg en l'edifici annexe a la Casa Municipal de Cultura. Els dies 25, 26 i 27 de juny, a les 22 hores, serà el torn de l'obra “Hedda Gabler” d’Ibsen, que també podrà veure's en l'edifici annexe a la Casa Municipal de Cultura. Finalment, els dies 28 i 29 de juny, els afeccionats al teatre podran gaudir de la lectura dramatitzada de “El maleficio de la mariposa” de Lorca que realitzaran els alumnes de primer en el Espai Camí de Nora. 

Per la seua banda, els alumnes de l'Aula Jove de Teatre portaran a escena l'obra “Ventisca” els dies 19 i 20 de juny, a les 19 hores, en el Casal Jove del Port de Sagunt. Els dies 29 i 30 de juny, a les 19 hores, també s'interpretarà l'obra “La tierra idiota”. 

Cal destacar que de 29 de maig al 14 de juny han tingut lloc les representacions dels alumnes més xicotets que assisteixen a les classes de teatre de “Jugant al teatre”. Des de la delegació municipal han assenyalat el bon acolliment de la mostra teatral i han destacat l'assistència i implicació dels pares.