Els guanyadors de la campanya “Comprar en la teua ciutat no té preu!” de l'Ajuntament de Sagunt arrepleguen els seus xecs per a gastar-los en el comerç local

Els nou afortunats en el sorteig d'aquesta iniciativa comercial, promoguda per la delegació municipal de Comerç, han arreplegat tres xecs per valor de 1.000 euros i sis més per valor de 500 euros


 L'alcalde i el delegat de Comerç amb els premiats

Els nou guanyadors del sorteig de la campanya “Comprar en la teua ciutat no té preu!” de la delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt ja tenen els seus xecs: tres valorats en 1.000 euros i sis més per un import de 500 euros. L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, i el regidor de Comerç i Mercats, Sergio Moreno, han lliurat els vals als afortunats en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt, on els han informat de com i on gastar-los.  

Els guanyadors de tres xecs valorats en 1.000 euros per a gastar en els comerços del municipi, han sigut: Manuel Valera, per la seua compra en Edmar Kiosko; Dolores Torán, en haver comprat en Ilusió; i María José Ripoll, per la seua compra en Pollos Planes. D'altra banda, els 6 xecs de 500 euros han sigut para: María Ángeles Almenar, per la compra realitzada en l'establiment Terminal; Baltasar Agües, per la seua compra en Òptica Ribelles; Emilio Manrique, en haver comprat en Ancho 13; Sonia Bellver, per la seua compra en Sanejaments Biosca Sanchis; Valerie Ferre, per la seua compra en Natural Òptica Mediterrània; i Raquel Matíes Moreno per la seua compra en Ribermoon Tours. 
 
Els guanyadors del concurs hauran de consumir el premi del 29 d'octubre al 3 de novembre. Des de la delegació de Comerç recorden que el sorteig públic davant notari va començar extraient-se a l'atzar uns quants bitllets i el contacte amb els guanyadors va ser telefònic. També es van sortejar regals oferits per l'Ajuntament de Sagunt i pels establiments associats a les diferents associacions de comerciants del municipi entre els assistents a l'acte. Alguns d'ells van ser: un viatge, roba, tractaments estètics o rellotges, etc.