Els joves emprenedors del municipi podran assistir a un curs gratuït d’emprendiment juvenil de l'11 al 29 de juliol

Càmera València, en col·laboració amb Divalterra, desenvolupa aquest programa dirigit a 20 inscrits en el sistema de garantia juvenil
Imagen 1
Els joves emprenedors del municipi podran assistir a un curs gratuït d’emprendiment  juvenil, que tindrà lloc de l'11 al 29 de juliol, en el Casal Jove del Port de Sagunt. 
 
Càmera València, en col·laboració amb Divalterra, desenvolupa aquest programa dirigit als inscrits en el sistema de garantia juvenil. Amb ell, se cerca ajudar a 20 joves menors de 30 anys de la ciutat, a incorporar-se al mercat laboral, augmentant els seus coneixements i habilitats emprenedores i empresarials. El curs permetrà realitzar un pla de negoci amb l'objectiu de crear una empresa. Per a açò, els seleccionats comptaran amb l'acompanyament i seguiment individualitzat de Càmera València. El programa està finançat pel Fons Social Europeu i la Fundació Incyde. 
 
El curs consistirà a despertar l'esperit emprenedor, perquè els interessats puguen desenvolupar el seu propi negoci. També es pretén oferir formació en grups reduïts de 20 emprenedors, així com acompanyament amb un tutor personal durant la creació del projecte, el desenvolupament d'un pla de negocis, el suport al projecte amb un mentor que farà seguiment i orientació per a la consolidació del mateix. A més, es donaran exemples d'altres empreses d'emprenedors. 
 
El curs consta de tres fases. La primera és de sensibilització i selecció dels vint candidats. La segona consta de la formació del projecte en totes les àrees funcionals de l'empresa (35 hores), el desenvolupament del pla d'empresa amb tutories individuals (15 hores) i “networking” per a emprenedors (5 hores). La tercera servirà per a completar la formació, perquè el mentor faça seguiment i per a l'assessorament per a la consolidació del negoci.