Els premis del Certamen Intercentres 2015 es lliuren hui en el Casal Jove del Port de Sagunt

Els instituts Camp de Morvedre, Clot del Moro, Jorge Juan, Eduardo Merello i María Moliner participen en esta iniciativa en la qual col·labora la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1
 
Els premis de la segona edició del Certamen Intercentres es lliuraran hui, 22 de juny, a les 19 hores, en el Casal Jove de Port de Sagunt. Els instituts Camp de Morvedre, Clot del Moro, Jorge Juan, Eduardo Merello i María Moliner participen en aquesta iniciativa en la qual col·labora la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt. 
 
Este certamen s'ha convocat amb la finalitat d'estimular i potenciar la capacitat creativa, crítica i reflexiva dels alumnes d'Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat, Cicles Formatius i Programes de Qualificació Professional Inicial matriculats en els centres de la localitat. 
 
Cal destacar que les modalitats dels premis són: fotografia, dissertacions filosòfiques, narrativa, recerca històrica i microvídeos. El jurat ha estat composat per una comissió seleccionada entre el professorat dels diferents centres participants, així com un membre de la Corporació Municipal. 
 
Hi haurà premis per a cadascun dels nivells de les diferents modalitats: setanta euros per al primer premi i cinquanta per al segon. En el cas de la modalitat de vídeo, el primer i segon premi estan valorats en 100 euros cadascun.