Els programes de Joventut ‘Nadal Jove’ i ‘Nadal Menut’ omplen d'activitats les dates nadalenques

Joves i xiquets d'entre 3 i 18 anys podran divertir-se gràcies a les activitats organitzades per la delegació de Joventut
 


La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha preparat, com ja és tradició en aquestes dates, els programes “Nadal Jove” i “Nadal Menut”, que acullen activitats de temps lliure per a joves i xiquets. El “Nadal Jove” va dirigit a adolescents de 12 a 18 anys, encara que també hi ha activitats de les quals poden gaudir adults de fins a 35. Per la seua banda, el “Nadal Menut” va dirigit a xiquets d'infantil i primària.
 
Pel que fa al programa “Nadal Jove”, les seues activitats es realitzaran del 19 de desembre al 4 de gener. La programació s'inaugura amb “Lluna esport”, un taller d'esports en el qual els joves podran practicar futbol, bàsquet, volley i handbol de 16 a 24 hores el dia 19 de desembre en el pavelló José Veral. Els interessats a participar poden inscriure's fins al 17 de desembre en www.llunaplena.saguntjove.es. Per als que preferisquen la lectura, el mateix dia a les 19.30 hores tindrà lloc en el Casal Jove la xarrada-presentació del llibre ‘Starwars: memòries d'una galàxia molt llunyana’, amb la participació de l'autor, Pau Gómez, i presentat per Guillermo Sampedro, regidor de Joventut.
 
La música i el ball també tenen una cita en el Casal Jove durant aquest Nadal. El dia 26 de desembre, els amants del Rock podran gaudir de la Orkesta Paradís a les 19 hores. I la vesprada del 29 de desembre, el hip-hop aterrarà en el Casal Jove amb tallers d'iniciació al street dance, al grafit i al rap a les 18 hores. A continuació hi haurà una batalla de galls a les 20 hores i, com a colofó, concert de rap a les 22 hores amb Flow Yourself i Kaegar Moli Maker.
 
Els qui vulguen mostrar el seu talent davant el públic no poden desaprofitar l'oportunitat de participar en el Joves Sagunt Talent Show, que se celebrarà el dissabte 2 de gener en el Centre Cultural Mario Monreal a les 18 hores. Els interessats poden inscriure's fins al dia 23 de desembre en el Casal Jove de Port de Sagunt i en la Casa de Joventut de Sagunt.
 
El punt i final al “Nadal Jove” ho posarà la presentació de l'innovador show radiofònic realitzat per estudiants de secundària Morvedre Multimèdia. Serà el 4 de gener a les 18.30 hores en el Casal Jove.
 


El “Nadal Menut” tindrà com un dels seus plats principals el cinema, amb projeccions els dies 19, 21, 26, 27 i 28 de desembre tant en el Casal Jove com en el Centre Cultural Mario Monreal. Alguns dels títols que s'integren en el programa són La oveja Shaun, La canción del Mar, Minúsculos o Los Minions. La majoria d'aquestes sessions cinematogràfiques tindran lloc a les 17 hores, excepte la del dissabte 19, que serà a les 11.30 del matí.
 
D'altra banda, el dia 19 a les 18 hores hi haurà música infantil a càrrec de Marcel El Marcià i els dies 22 i 23 de desembre, a les 17.30 i les 11.00 hores respectivament, es realitzaran els tallers infantils Ale-Hop, tot això en el Casal Jove. També haurà cabuda per a una sessió d'il·lusionisme en família en el Mario Monreal a les 12 hores del dia 3 de gener.
 
Com a colofó final a aquestes activitats infantils, el dia 5 de gener els Reis d’Orient arribaran a les 11.00 hores al port marítim i la seua ja tradicional cavalcada serà a les 17 hores en el Port de Sagunt i a les 19 hores en Sagunt.
 
Totes les activitats són gratuïtes, però per a algunes és necessari sol·licitar una invitació prèviament cridant al telèfon del Casal Jove: 96 265 58 80. Per a obtenir més informació sobre el programa i sobre cadascuna de les activitats es recomana visitar la web www.saguntjove.es.