Els regidors de Patrimoni i Arxius i Biblioteques visiten la nau on es troben els arxius dels Alts Forns i de Sierra Menera

El motiu de la visita ha sigut per a comprovar les condicions d'este arxiu, a més de la seguretat del mateix i analitzar el possible trasllat de l'arxiu a Sagunt.
 
El regidor delegat de Patrimoni, Pablo Abelleira, la regidora delegada d'Arxius i Biblioteques, Mónica Caparrós, i el regidor del Gabinet de Comunicació, Guillermo Sampedro, han visitat la nau de Picassent on es troba l'arxiu dels Alts Forns i de la companyia minera Sierra Menera. El motiu de la visita ha sigut per a comprovar les condicions d'este arxiu, a més de la seguretat del mateix i analitzar el seu possible trasllat a Sagunt. 

El regidor delegat de Patrimoni Històric i Industrial, Pablo Abelleira, ha explicat que “davant la intenció de traslladar l'arxiu a Sagunt, ens hem interessat a saber les condicions en les quals està emmagatzemat i preguntar als encarregats quin seria la millor solució per al seu trasllat”.

L'empresa ha informat als regidors que la major part de l'arxiu es troba en caixes de 20x40 centímetres i hi ha prop de 2.000 caixes en 170 palés. A més hi ha 1.500 tubs on guarden prop de 50.000 plànols. L'empresa durant estos anys s'ha encarregat de l'organització, documentació i digitalització dels arxius.