Els regidors de Turisme, Cultura i Joventut assisteixen a la presentació d'un projecte de dinamització turística d'alumnes de Clot del Moro

Els joves han presentat un projecte de dinamització del turisme històric de Sagunt, en el Centre Cultural Mario Monreal

 
La regidora delegada de Turisme, María Giménez, el regidor delegat d'Educació, José Manuel Tarazona, i el regidor delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, han assistit aquest matí a la presentació d'un treball d'alumnes de 3º d'ESO de l'IES Clot del Moro que ha tingut lloc aquest matí en el Centre Cultural Mario Monreal. Concretament, els alumnes d'iniciativa empresarial, amb la col·laboració de joves del batxiller artístic de mateix centre, han presentat “Per amor al art” un projecte de dinamització del turisme històric de Sagunt, especialment del Castell.
 
La regidora delegada de Turisme, María Giménez, ha felicitat als joves i s'ha compromès a posar les idees de la presentació en coneixement dels tècnics de Turisme: “Fa falta posar en valor el patrimoni que tenim a Sagunt, per a l'any que ve us propose que realitzeu un projecte similar per al Patrimoni Industrial”. Giménez ha afegit que “em tranquil·litza que hi haja joves en el nostre municipi amb tanta iniciativa i que valoren el gran patrimoni que tenim”.

Per la seua banda, el regidor delegat de Cultura i Educació, José Manuel Tarazona, també ha volgut donar l'enhorabona als estudiants: “Heu fet una activitat fantàstica i heu aportat moltes idees que podem utilitzar en molts àmbits”. El regidor d'Educació ha aprofitat l'acte per a animar als joves de cara als exàmens finals. El regidor de Joventut Guillermo Sampedro, també ha manifestat que se sent orgullós dels joves i d'haver pogut gaudir de la presentació del seu projecte.