Esports inaugura el nou parc d’entrenament de carrer en la plaça Churruca

Les noves instal·lacions estan situades en l'extrem oest de la plaça i permeten realitzar gimnàstica en barres a l'aire lliure
 


La plaça Churruca del Port de Sagunt compta amb un nou parc d'entrenament de carrer. Es tracta d'una instal·lació esportiva amb aparells de barres i anelles que permeten realitzar gimnàstica a l'aire lliure, modalitat esportiva coneguda en el món anglosaxó com a street workout. La delegació d'Esports ha invertit 18.029 € (IVA inclòs) en este parc, que ha sigut construït per l'empresa adjudicatària Urban Street Desing S.L.

 

El regidor d'Esports, Miguel Chover, es va reunir ahir amb joves usuaris d'este tipus d'instal·lacions, en les quals practiquen exercicis de figures i salts entre barres. “No hi ha res millor per a la gent més jove que tindre espais on poder fer esport, i estos xics i xiques se’l mereixen. Per tant hui és un dia de molta felicitat per a mi perquè esta és també una altra forma de fer instal·lacions i una altra forma d'entendre l'esport”.

 

El parc està format per aparells amb una combinació de sis barres a diferents altures (entre 180 i 220 cm); triples barres paral·leles de 130 cm d'alt; barra mini paral·lela; espatllera sueca amb dos bancs abdominals; escala pont horitzontal i una estació amb anelles i corda amb una altura màxima de 350 cm.
Mor Vicente Vayá Pla, fill adoptiu de Sagunt

28 de setembre 2023

L'Ajuntament de Sagunt ha decretat tres dies de dol. A més, les banderes dels edificis públics municipals onejaran a mitja asta. La capella ardent estarà instal·lada demà, 29 de setembre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt de 10.30 a 15.30 hores