Esports inicia les obres del canvi de la gespa artificial del Fornàs

El regidor d'Esports, Miguel Chover, visita les obres que van començar ahir i en les quals s'han invertit un total de 174.226,27 euros IVA inclòs
Imagen 1Imagen 2

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt inicia les obres del canvi de la gespa artificial del camp del Fornàs. La nova gespa suplirà l'actual a causa de la mala qualitat de l'anterior instal·lada fa 10 anys, un drenatge insuficient i el mal estat en què es troba.

 

L'adjudicació de les obres va ser per a l'empresa OPSA Obras y Pavimentos Especiales, S.A., que és l'encarregada de dur a terme les obres de retirada de la gespa existent per a la seua reutilització, la planimetria del camp i la realització d'obres auxiliars necessàries per a la col·locació i instal·lació de l'equipament esportiu, així com el manteniment durant 5 anys i vetlar pel seu bon ús oferint recomanacions.

 

 

El regidor d'Esports, Miguel Chover, ha assistit hui al camp del Fornàs per a visitar les obres que van començar ahir i assegura que era “una vella aspiració del Club Deportivo Acero. És una gespa que porta molts anys, que estava molt deteriorada i, per tant, s'ha iniciat el procés de canvi perquè els jugadors del C.D. Acero puguen disputar els partits en les millors condicions”.

 

Les tasques que s'estan realitzant en estos moments són les de retirada de la gespa amb maquinària i personal especialitzat per al seu posterior aprofitament en altres emplaçaments. Les màquines separen el cautxú i l'arena de la gespa per a emmagatzemar-la en rotllos i classificar-la segons la seua possible utilitat.

  

 

A més, una vegada finalitzada la tasca de renovació del verd, l'empresa adjudicatària també durà a terme l'ampliació de 50 centímetres del terreny de joc per a poder així, amb altres aspectes, complir amb criteris europeus i amb el certificat de qualitat FIFA Quality Pro.