Este dissabte arriba l'obra de teatre 'Conquistadores' al Centre Cultural Mario Monreal

Una comèdia per a tots els públics que té una duració de 90 minuts. Les entrades tenen un preu de 9 euros

L'obra de teatre Conquistadores arriba este dissabte, 3 de desembre, al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt a les 20.00 hores. Esta comèdia és en castellà, per a tots els públics i té una duració de 70 minuts. Este espectacle està organitzat pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt.

Amb una bandera victoriana i dos pals per a múltiples usos imaginaris (el vaixell, els rems, la creu i les armes), tres actors excel·lents en dicció i moviments, Chema Pizarro, Nuqui Fernández i Francisco J. Quirós, construïxen una magistral i divertida paròdia de la conquesta d'Amèrica.

Conquistadores és un espectacle emocionant amb una aposta en escena atrevida, on viatjarem a través del joc pel Perú, Mèxic o Xile de la mà de personatges històrics tan coneguts com Pizarro, Cortés, Inés Suárez, Pedro de Valdivia o Vasco Núñez de Balboa… Esta és una obra perquè les persones es reconcilien amb la història i amb el món. Teatre de l'absurd amb una posada en escena contemporània amb la qual s’aconseguix riure de les misèries sense necessitat de jutjar però sí de mostrar.

Les entrades, que tenen un preu de 9 euros, es poden adquirir a través del següent enllaç: https://www.servientradas.com/espectaculo/AYUNTAMIENTO_DE_SAGUNTO/3/conquistadores.html