Festa de l’esport per a tancar el curs del programa Esport en Edat Escolar

L’alumnat va celebrar el fi de curs practicant esport en el Poliesportiu Municipal
Imagen 1Imagen 2
El passat divendres 26 de maig es concentraren en el Poliesportiu Municipal (Internúclis) els xiquets i les xiquetes del programa Esport en Edat Escolar per a celebrar, practicant esport, la festa de cloenda del curs escolar.
 
El regidor d’Esports, Miguel Chover, qui va donar el tret d’eixida als participants de l’esdeveniment, va assegurar que el fet d’estar en la cloenda del curs “suposa una gran satisfacció per poder vore els joves disfrutar de la gran festa de l’esport”. A més, va afegir que la del passat divendres era “una festa per a dir-los adéu però sobretot per a donar-los la benvinguda pera que el pròxim any continuen fent esport ja que n’és salut, convivència i educació, allò que se’ls ensenya i que és tan necessari en una societat com la de hui en dia”.
  
  
Els xiquets i les xiquetes que acudiren divendres al poliesportiu pogueren disfrutar jugant a escacs o practicant exercicis de gimnàstica rítmica o de lluita lliure, entre altres disciplines esportives.
 
Prop de 2.000 xiquets i xiquetes inscrits en les diferents modalitats, s’inicien durant tot el curs en les diverses disciplines esportives i aprenen, a més, els valors positius que transmet l’esport.