Finalitza el festival “Novembre Negre” amb una gala de lliurament de premis al Casal Jove

Els curtmetratges “Un millón” i “Emprendedores ‘14” i els micro-relats “La Mirada” i “Era hora...” van ser els guardonats d'aquesta edició
Imagen 1
 
 
La sisena edició del festival “Novembre Negre” es va donar per conclosa el passat 28 de novembre amb una gala de clausura en la qual es van lliurar els premis als millors curtmetratges i els millors micro-relats dels IES de Sagunt presentats a concurs. A l'acte va assistir el regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, amb Fran García, de l'associació Philip & Sam, i l'equip de Pez en el agua.
 
Guillermo Sampedro ha expressat la seua satisfacció amb el desenvolupament del festival: “estem molt contents per com s'han anat desenvolupant les diferents activitats que s'han organitzat al voltant del Novembre Negre i valorem molt satisfactòriament el resultat final. L'any que ve l'Ajuntament de Sagunt tornarà a participar en l'organització del festival, i tenim intenció de millorar i incrementar les activitats. Considerem que és una manera molt òptima de difondre el gènere negre, i també de donar participació tant a creadors de continguts audiovisuals com a joves que no estiguen familiaritzats amb el mateix”.
 
 

El regidor de Joventud, Guillermo Sampedro, amb els representants de Philip & Sam i Pez en el agua i els premiats
 
 
Pel que fa als guanyadors, el Premi al Millor Curtmetratge del Jurat va ser per a “Un millón”, dirigit per Álex Rodríguez i produït per Lorena Lluch. El Premi al Millor Curtmetratge del Públic va ser per a “Emprendedores ‘14”, dirigit per Jesús Salve. D'altra banda, el 2º Premi Micro-relats va ser per a “La Mirada”de MªJesús Muñoz Medina i el Primer Premi Micro-relats va ser per a Rafa Sujar Cost per “Era hora...”.
 

Guanyadors dels premis Novembre Negre 15