FITUR 2022

Sagunt presenta en FITUR la nova campanya 'Escapades en el temps'

Durante esta segona jornada, també s'han mantingut importants reunions amb Paradores, la Xarxa de Jueries o la Film Comission

El departament de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt ha presentat hui en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) la nova campanya Escapades en el temps, que posa en relleu el fet que si hi ha una ciutat en la qual es pot viatjar en el temps, esta és Sagunt, on la història ha deixat vestigis d'altres cultures i un poderós patrimoni industrial.

D'esta manera, Sagunt es posiciona com una destinació turística per a viure experiències els 365 dies a l'any, posant de manifest el seu multiproducte. A través d'un vídeo promocional, es mostren les diferents escenes que es poden viure a la ciutat, a través de les seues cultures, la seua natura, les seues platges i la seua gastronomia.

Estes escenes, es corresponen amb activitats que es realitzen al llarg de tot l'any, com ara: Escena Romana, Escena Sefardita, Escena Pirates, Escena Greal, Escena Industrial o Escena Urban Art.

En este sentit, la regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha destacat que «la nostra ciutat, que és una ciutat multiproducte, ens permet tindre eixe atractiu durant tot l'any i per a tota mena de públic». Així mateix, la regidora ha continuat explicant que «tot això dins d'un marc incomparable, en un escenari de la història de Sagunt, que ha passat per moltíssimes cultures, des d'època romana, ibera o medieval fins a allò més contemporani que tenim recentment, que és la ruta Urban Art. Diferents productes que fan a la nostra ciutat atractiva d'una forma sostenible, i desestacionalitzada en el temps».

Per la seua part, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha destacat l'oportunitat de visualització i posicionament de destinació en la fira: «Es nota la reactivació del sector turístic i per això era imprescindible que Sagunt estiguera ací present, perquè ens tinguen en compte en les estratègies turístiques tant de la Comunitat Valenciana com de tota Espanya». Cosa a la qual ha afegit que «també fer promoció del nostre municipi, la nostra gastronomia, de la Xarxa de Jueries, i dels escenaris que podem viure, des de patrimoni industrial a les marjals. Tot això enriqueix l'experiència de les persones que ens visiten».

D'altra banda, durant el matí, l'alcalde i la regidora han mantingut una reunió amb el president de Paradores, Juan Pérez, destacant les sinergies del conveni recentment signat a la ciutat de Lleó.

Així mateix, han assistit a la trobada organitzada per la Xarxa de Jueries d'Espanya, amb la presència de representants de les 21 ciutats que formen part, en la qual s'han presentat els projectes de la xarxa, així com l'esbós de Destins de Sefarad, el llibre que Xarxa de Jueries editarà en 2022, i en el qual es fa un recorregut per les ciutats que integren l'associació.

Pel que respecta a la Film Office, han assistit a la presentació el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el president de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, sobre els diferents escenaris que ofereix la nostra Comunitat, titulat La Comunitat Valenciana: Plató de Cinema. Sagunt és un actiu important dins d'este projecte, ja que realitza una gran tasca en la Film Office de Sagunt gestionada pel departament de Turisme.