Francesc Fernàndez mostra el seu descontent perquè no s'ha tingut en compte a l'Ajuntament de Sagunt en la designació del president de l’APV

L'alcalde considera que el càrrec de president de l’APV hauria de ser consensuat
Imagen 1
L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, ha mostrat el seu descontent per la manera en què ha sigut nomenat el nou president de l'Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez: “Pensem que se'ns hauria d'haver consultat, i no perquè jo no valore la idoneïtat d'Aurelio Martínez, sinó perquè el port marítim de Sagunt és una peça fonamental per al desenvolupament de la ciutat i el president hauria d'haver sigut consensuat”.

Francesc Fernàndez ha destacat que ja havien manifestat el desig de participar en les negociacions per a la designació del president de l’APV, però “sembla ser que el president de la Generalitat ha pres esta decisió de manera unilateral. Demanaré explicacions i ja m'he posat en contacte amb el president de l’APV per a manifestar-li, els meus respectes però també que no participe de la manera en què s'ha pres esta decisió”. L'alcalde recorda que el president de l’APV ha de ser una persona amb experiència acreditada en la gestió portuària.