Gemma Pascual oferirà la conferència “L’art de llegir i escriure” demà en el Centre Cívic

Aquesta activitat, que començarà a partir de les 19 hores, s'emmarca dins de la secció “Parlem de llibres” que la delegació de Cultura del consistori ha recuperat en l'agenda cultural
Imagen 1
 
 
L’escriptora Gemma Pascual estarà demà, 17 de febrer, a partir de les 19 hores, en el Centre Cívic de Port de Sagunt, per a oferir la conferència sobre literatura “L’art de llegir i escriure”. Aquesta activitat s'emmarca dins del cicle “Parlem de llibres”, secció que la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha recuperat en l'agenda cultural. La pròxima cita serà amb Anna Moner i “Perversions refinades”.
 
Gemma Pasqual (Almoines, 1967) ha col·laborat en diverses publicacions periòdiques, com ara les revistes Literatures i Caràcters, i ha format part del consell de redacció de L’escletxa. És vocal de la Junta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i de la Junta de Govern de la Institució de les Lletres Catalanes. Entre les seues obres destaquen: Marina,  Et recorde, Amanda, L’últim vaixell –totes tres guardonades amb el Premi Samaruc–, Quan deixàvem de ser infants, Llàgrimes sobre Bagdad (Premi Barcanova), i La relativitat d’anomenar-se Albert (Premi Mallorca de literatura juvenil).