‘Germans Caballer & Amics Folk’ pugen a l'escenari del Ressona

L’actuació comptarà amb nombrosos temes del seu repertori amb música festiva i cançons ballables

‘Germans Caballer & Amics Folk’ pugen a l'escenari del Ressona. Demà divendres 18 d'agost, a les 21.00 hores, l'escenari de l’Off Romà s'omplirà amb la música dels dolçainers de Sagunt. Ells són Paco, Eduard, Xema i David.

 

‘Germans Caballer & Amics Folk’ és una formació de Sagunt amb més de 30 anys especialitzats en la divulgació de la música tradicional. La seua música barreja temes tradicionals amb els d’altres terres, interpretats amb dolçaina i altres instruments més moderns com la flauta travessera, la guitarra, el baix o la bateria.

   

 

L'actuació de demà divendres per al Ressona constarà d'un repertori tradicional folk ballable, música festiva i no solament per a escoltar. Es tracta de música per al carrer, tindrà una durada d'una hora i mitja i faran un repàs pel seu repertori actual incloent alguna cançó recopilada a Sagunt, com les cançons de la Murga de Carnestoltes.

 

L'Ajuntament de Sagunt i el col·lectiu de promoció cultural Sagunt Reviu organitzen la iniciativa cultural Ressona que comprén esdeveniments teatrals i musicals complementaris a la programació oficial de Sagunt a Escena. Es tracta d'actuacions gratuïtes que es repartixen entre la pujada al Castell i l'escenari de l’Off Romà, durant el mes d'agost fins a la clausura de Sagunt a Escena.

 

En l'organització de Ressona participen les regidories de Cultura, Turisme, Joventut, Festes i Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració del Institut Valencià de Cultura i la Agència Valenciana de Turisme, de la Generalitat Valenciana.