Hui s'ha presentat el cartell i el slogan per a la “Campanya de comerç local 2015”

La proposta guanyadora ha sigut la presentada per Beatriz Bronchud amb el slogan “Comprar en la teua ciutat no té preu!!”
  
Hui s'ha presentat, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt, el cartell i el slogan guanyador del concurs “Cartell i slogan campanya de comerç local 2015”. La guanyadora d'enguany ha sigut la proposta presentada per Beatriz Bronchud Clemente amb el slogan “Comprar en la teua ciutat no té preu!!”, que ha sigut escollida entre altres propostes que han presentat altres candidats els dissenys dels quals també han sigut molt creatius i originals. 

La delegada de Comerç en funcions, Concha Peláez, li ha lliurat un xec per valor de 500 euros que haurà de ser canviat en algun dels establiments del comerç local participants en la campanya que es realitza aquest mateix any. 

La regidora delegada de Comerç en funcions, Concha Peláez, ha explicat que “des de la delegació de Comerç amb la intenció d'impulsar i dinamitzar el comerç de la nostra ciutat dissenyem actuacions promocionals que tinguen com a objectiu augmentar el consum responsable i per tant les vendes dels comerços de Sagunt, sent aquest concurs una part important d'aquestes activitats ja que representa la imatge i el slogan de la nostra campanya promocional 2015”. 

La guanyadora disposarà fins al 22 de juny per a realitzar les compres en els comerços participants en la campanya havent de consumir la totalitat del premi, sense que puga exigir el seu valor en diners, en aquest termini.

El passat 19 de maig de 2015 va tenir lloc en la Tinença d'Alcaldia del Port de Sagunt l'elecció per part del jurat de la “Imatge i Slogan” que va a protagonitzar la campanya del comerç local, que l'Ajuntament de Sagunt juntament amb la col·laboració de les Associacions de Comerciants del municipi han preparat per a enguany 2015.