CAMPUS OBERT A LA CIUTADANIA

La Universitat per a Majors enceta el nou curs

La iniciativa, que s'emmarca dins del programa del Campus Obert a la Ciutadania, porta 13 anys en marxa gràcies al conveni subscrit entre l'UJI i l'Ajuntament de Sagunt

La Universitat per a Majors del Campus Obert a la Ciutadania va encetar el nou curs 2022/2023 divendres passat en el Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt. L'activitat, que ja porta 13 anys funcionant gràcies al conveni subscrit entre la Universitat Jaume I de Castelló i l'Ajuntament de Sagunt, es va iniciar amb la conferència Reflexions filosòfiques al segle XXI, a càrrec del professor Joaquín Gil Martínez.

La regidora delegada del Campus Obert a la Ciutadania, Maria Josep Soriano, va manifestar després del començament del curs que «l'alumnat de la Universitat per a Majors és un exemple òptim d'educació al llarg de la vida i un orgull per a Sagunt com a ciutat educadora».

Any rere any, vora cent persones es matriculen en la Universitat per a Majors de Sagunt, un públic fidel que demostra gran interés i nivell intel·lectual.

Així, després de la primera sessió del professor Joaquín Gil continuarà la programació tots els divendres a les 16.00 hores fins al 9 de maig amb diferents temàtiques que inclouen: festes, tradicions i cultura popular a Amèrica Llatina; romanticisme, època victoriana i cinema; educació, turisme i patrimoni; maternitat i migracions; i escoltar la música del cinema i la televisió.