Isra Maldonado, exconcursant de La Voz, actuarà demà a l'escenari de l’Off Romà

Esta actuació s’emmarca dins del festival Ressona, que oferix espectacles culturals gratuïts que complementen Sagunt a Escena durant el mes d'agost
 

El cantant Isra Maldonado actuarà demà dimarts 21 d'agost a les 21 hores en l'escenari del Off Romà, als peus del Teatre Romà, dins de la programació del festival Ressona. Isra Maldonado és exconcursant de La Voz. La seua banda està formada per enamorats de la música, que per a ells és una forma de vida i d'expressió emocional.

 

L'Ajuntament de Sagunt i el col·lectiu de promoció cultural Sagunt Reviu organitzen la iniciativa cultural Ressona que comprén esdeveniments teatrals i musicals complementaris a la programació oficial de Sagunt a Escena. Es tracta d'actuacions gratuïtes que es repartixen entre la pujada al Castell i l'escenari de l’Off  Romà, durant el mes d'agost i fins a la clausura de Sagunt a Escena.

 

En l'organització de Ressona participen les regidories de Cultura, Turisme, Joventut, Festes i Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura i l’Agència Valenciana de Turisme, de la Generalitat Valenciana.