Jóvens del Camp de Morvedre es van reunir a Alfara de la Baronia per a abordar els reptes del transport públic

La trobada “Mobilitza’t” va permetre identificar i documentar els problemes existents del transport públic, així com redactar un manifest amb troballes, propostes i demandes

Alfara de la Baronia va acollir dissabte passat la trobada “Mobilitza't”, organitzat per la Xarxa Jove Comarca Camp de Morvedre, que agrupa els departaments de Joventut i jóvens corresponsals dels ajuntaments de Canet d'en Berenguer, Sagunt i la Mancomunitat de La Baronia. La jornada va reunir aproximadament 50 jóvens de la comarca, els qui van treballar conjuntament per a abordar les dificultats del transport públic que afecten la seua autonomia.

L'esdeveniment, que va tindre lloc de 10 a 17 hores, es va centrar en identificar i documentar els problemes existents en el transport públic, com la falta d'horaris adequats, la insuficiència de recursos i la cobertura limitada, tal com detalla el departament municipal de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt. Les persones jóvens van avaluar l'eficiència i efectivitat del transport públic actual, assenyalant àrees de millora.

Durant la trobada, es va redactar un manifest que resumix les troballes, propostes i demandes respecte al transport públic, dirigit a responsables polítics. S'organitzarà una presentació formal d'este manifest a polítics i polítiques locals i autoritats competents en transport, buscant el seu compromís per a implementar les millores proposades.

La trobada “Mobilitza't” va destacar la importància d'involucrar la joventut en temes crucials per al seu desenvolupament i autonomia, i va concloure amb un compromís ferm de les persones participants per a continuar treballant en la millora del transport públic a la comarca del Camp de Morvedre.