Joventut obri el termini d'inscripcions per al Campus d’Estiu 2017

Des de hui, dilluns 15 de maig, estan a disposició les inscripcions d'activitats en la Casa Penya, de cuina, de desenrotllament de videojocs, de percussió i de com ser periodista


La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt obri hui el termini d'inscripcions per al Campus d’Estiu 2017. Un any més, la delegació ofereix activitats per a joves de diferents temàtiques durant els mesos de juny i juliol.

Tots els campus combinen l'activitat específica amb activitats de temps lliure, com a jocs i tallers d'oci. L'últim dia de cada campus es realitzarà una excursió relacionada amb la temàtica. Tots es realitzaran en el Casal Jove del Port de Sagunt, a excepció del de la Casa Penya.

L’Estiu Jove a la Casa Penya és una activitat d'educació ambiental destinada a realitzar activitats per a conéixer la marjal a través d'itineraris i tallers per l'entorn de la Casa Penya. Consisteix a navegar pels canals i conéixer la vegetació i fauna d'un aiguamoll. Este campus va destinat a joves de 10 a 18 anys i serà del 26 al 30 de juny, de 9.00 a 14.00 hores. La matrícula té un preu de 32 euros i les inscripcions són fins al dimecres 21 de juny.

El Campus Multimèdia comptarà amb activitats on aprendran a ser periodista i els secrets que hi ha darrere i davant de la càmera de televisió i la redacció d'un periòdic o ràdio. Fer reportatges, redactar guions de curtmetratges, els secrets i trucs dels youtubers seran alguns dels punts forts. El campus va destinat a joves de 12 a 18 anys i serà del 3 al 7 de juliol, de 10.00 a 14.00 hores. La matrícula té un preu de 32 euros i les inscripcions són fins al dimecres 28 de juny.

Al Campus Xef no solament aprendran a elaborar i preparar els seus propis menús, sinó també a muntar i presentar de forma elegant les seues elaboracions. Coneixeran nous productes, sabors i combinacions culinàries. Durant una setmana elaboraran entrants, postres i plats principals de cuina espanyola, italiana, vegetariana i moltes més. El campus va destinat a joves de 10 a 18 anys i serà del 10 al 14 de juliol, de 10.00 a 14.00 hores. La matrícula té un preu de 32 euros i les inscripcions són fins al dimecres 5 de juliol.

El Campus The Good Gamer consistirà a aprendre a desenrotllar un videojoc amb Unity 3D. A més, gaudiran de masterclasses i tornejos de Pokemon Sol i Lluna, Clash Royale, League of Legends i Hearthstone en obert. Els participants hauran de portar el seu ordinador i tindre instal·lat el programa Unity. El campus va destinat a joves de 12 a 18 anys i serà del 17 al 21 de juliol, de 10.00 a 14.00 hores i de 15.30 a 20.00 hores. La matrícula té un preu de 40 euros i les inscripcions són fins al dimecres 12 de juliol.

En el Percu Campus els participants aprendran les Claus per seguir diferents ritmes: timbals, batucada i percussions africanes. No seran necessaris coneixements musicals o de l'instrument. Els assistents han de portar la seua percussió i si no tenen se'ls prestarà una durant el curs. El campus va destinat a joves de 12 a 18 anys i serà del 24 al 28 de juliol, de 10.00 a 14.00 hores La matrícula té un preu de 32 euros i les inscripcions són fins al dimecres 19 de juliol.

El preu de la matrícula inclou la participació en l'activitat, monitors especialitzats, materials, samarreta i excursió. També hi ha opció de menjador, amb un suplement de 28 euros per campus. Per a més información, acudiu al Casal Jove del Port de Sagunt, a la Casa de la Joventut, en www.saguntjove.es o a joventut@aytosagunto.es