Joventut obri el termini per al curs de Director d'Activitats en el Casal Jove

El termini de preinscripció ja està obert i finalitzarà el 6 d'octubre, a més a partir del 17 d'octubre s'obrirà el termini per al curs de Monitor d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil
 La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt obri el termini per al curs de Director d'Activitats en el Casal Jove. El Casal Jove del Port de Sagunt serà la seu un any més dels cursos amb una triple oferta que va des d'octubre fins a juny.

 

La triple oferta consta del curs de Director d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, del curs de Monitor d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, i el mateix curs en format intensiu. El primer, el de Director d'Activitats, tracta de cobrir la figura que anteriorment es denominava “Animador Juvenil”, que és la persona que programa, coordina i dirigix activitats i programes d'animació. La preinscripció és de l'1 d'agost al 6 d'octubre i la matrícula té un cost de 182 euros. El lloc de realització del curs serà el Casal Jove del Port de Sagunt i tindrà lloc durant els divendres i dissabtes del 13 d'octubre al 24 de març de 2018. Té una durada de 365 hores de les quals 245 són lectives i 120 de pràctiques. Com a requisit, s'ha d'estar en possessió del títol de Monitor/a de Activitats de Temps Lliure.

 

Els altres dos cursos són el de Monitor/a de Activitats de Temps Lliure, el termini del qual de preinscripció comença el 17 d'octubre i acaba el 30 de novembre. Es tracta del curs que ocupa tots els dissabtes del 13 de gener al 2 de juny, i el de format intensiu, que és una novetat de la regidoria de Joventut i que es desenvoluparà durant el Nadal i durarà fins al 3 de febrer. El cost és de 140 euros i tots dos tenen 310 hores, de les quals 150 seran lectives i 160 pràctiques i capacita als participants per a realitzar activitats i programes d'animació i educació en el temps lliure amb menors i joves, tals com “Escoles d’estiu”, campaments, tallers lúdics, programacions d'associacions juvenils, etc. Per a poder preinscriure’s en el curs serà imprescindible tindre més de 18 anys abans de l'inici de les pràctiques. Els dos cursos també tindran lloc en el Casal Jove del Port de Sagunt.

 

El termini de preinscripció ja està obert i finalitzarà el 6 d'octubre, a més a partir del 17 d'octubre s'obrirà el termini per al curs de Monitor d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil.