Joventut presenta el Pla Integral de Joventut Sagunt 2016-2021

El lloc triat per a donar a conéixer el procés d'elaboració d'este pla serà la platja del Port de Sagunt dissabte 17 de juny

Després de nou mesos de treball dedicats a l'elaboració del Pla Integral de Joventut de Sagunt 2016-2021, la regidoria de Joventut ha organitzat una última jornada en la qual pretén donar a conéixer el procés d'elaboració d'este pla que resumirà les necessitats i les polítiques en matèria de joventut a aplicar durant els pròxims cinc anys.

La jornada es desenvoluparà dissabte 17 de juny en la paradeta de platja Pantalán Beach de la platja del Port de Sagunt i tindrà un component explicatiu i un segon més lúdic i festiu. A partir de les 20.30 hores, tindrà lloc un diàleg entre les persones que han col·laborat en l'elaboració del Pla Integral, com els grups motors del Fòrum Jove, els tècnics municipals, l'empresa Dula, que és qui ha desenvolupat el procés, o el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, Guillermo Sampedro.

Durant eixe diàleg es donarà compte de com s'ha anat desenvolupant i construint el diagnòstic i l'anàlisi de la situació de la joventut de Sagunt, així com les mesures que proposa el Pla per a millorar les seues condicions. Segons explica Sampedro, “volem explicar, en un ambient informal i distés, com s'ha anat desenvolupant un document que ha donat veu a la gent jove per a conéixer les seues necessitats i inquietuds, i que volem aprovar en breu per a poder començar a aplicar este pla al més aviat possible”.

Seguidament, a partir de les 23 hores també en la paradeta de platja Pantalán Beach, tindrà lloc l'esdeveniment Hores de Música per a començar l'estiu, amb l'objecte de tancar de manera festiva esta última part del procés que està a punt de concloure, i que ho farà amb l'aprovació, en els pròxims mesos, del Pla de Joventut per part del Ple municipal. En la festa participaren discjoqueis de la talla de Mar Siga Sounds, Juke Sound, Tita Dj, LowHZ i Cinépoème representant estils diversos per a tots els gustos.