Joventut programa la presentació del projecte final de “Creatori 2016”

Baix el lema “Expulsats” els alumnes d'aquest projecte sociocultural presentaran, el pròxim 9 de juliol, a partir de les 20 hores, els seus treballs en el Casal Jove
Imagen 1
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt programa la presentació del projecte final de “Creatori 2016”. Baix el lema de “Expulsats” els alumnes d'aquest projecte sociocultural presentaran, els seus treballs que confluiran en una mostra col·lectiva dissabte que ve, 9 de juliol a partir de les 20 hores, en el Casal Jove. 

El regidor delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, ha explicat que “Enguany ens hem centrat en el concepte de les expulsions i com a proposta final, els diferents grups van a fer una posada en comú del que han estat treballant al llarg dels últims mesos. Confiem que aquests tallers i seminaris hagen servit perquè els joves artistes del municipi puguen conèixer-se entre ells i elles, i seguisquen relacionant-se en projectes comuns”.

El programa de seminaris per a joves creadors “Creatori’16”, desenvolupat per la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, ha collit bons resultats de participació. “Creatori 2016” és un projecte sociocultural de caràcter interdisciplinari que té com a objectius principals la dinamització cultural del territori i el suport a joves creadors. Dins del projecte cultural, s'han realitzat cinc seminaris que versaven sobre diferents temàtiques. Concretament hi havia un taller de creació musical, d'arts plàstiques, d'escriptura, d'interpretació i de comunicació audiovisual.