L’actriu María Galiana presenta el recital 'Yo voy soñando caminos' en el Teatre de Begoña

La representació tindrà lloc este divendres, 27 de gener, a les 20.30 h. L'entrada és gratuïta fins a completar l'aforament de la sala

La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ha programat per a este divendres, 27 de gener, un recital amb l'actriu María Galiana que porta per títol Yo voy soñando caminos. La representació tindrà lloc en el Teatre de Begoña del Port de Sagunt a les 20.30 h. L'entrada és gratuïta fins a completar l'aforament de la sala.

Yo voy soñando caminos és el títol d'este recital on María Galiana interpreta textos dels autors que més l’han marcat en la seua trajectòria vital com Antonio Machado, Jorge Manrique, Amado Nervo, Santa Teresa de Jesús, Benedetti o León Felipe, acompanyada al piano per Víctor Carbajo i alternant amb la veu de Luis Santana.

Este projecte és la culminació d'un desig personal per interpretar una selecció de textos que no tenen un denominador comú, no obstant això, ressalten la manifestació d'uns sentiments compartits entre els autors i la intèrpret, coincidències que existixen a causa de la implicació emocional de María Galiana amb l'espectacle.