L'Ajuntament col•labora amb la “Fam-Trip” per mostrar els atractius turístics de Sagunt

Aquesta iniciativa completa i amplia l'actuació turística del municipi i rodalies apropant Sagunt a les agències de viatges angleses


La consellera de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt, Maria Giménez, ha mostrat el seu suport a la iniciativa Fam-Trip, un projecte que mostrarà els atractius turístics de la ciutat a touroperadors britànics. Segons ha destacat la delegada de Turisme, amb aquesta iniciativa es constituiria un ent que aglutinaria sinèrgies i economitzaria mitjos humans i materials per a dinamitzar turísticament Sagunt a Gran Bretanya i, posteriorment, a Alemanya. Malgrat que encara no hi ha una data exacta per a les visites, s'estima que es realitzaran entre l'última setmana d'octubre i mitjans de novembre.

La passada setmana va tenir lloc la presentació d'aquesta iniciativa turística en l'Hotel Vent de Mar de Port de Sagunt, un projecte per al qual ha sigut fonamental el suport de Morvedre Renascitur, qui ha aconseguit que el projecte siga executable.

Es tracta d'una iniciativa turística per a donar a conèixer la ciutat als professionals del sector. Concretament, Fam-Trip consisteix a presentar a tècnics britànics un paquet turístic que els permeta conèixer el municipi i voltants. Segons està previst, unes 40 agències de viatges angleses, realitzaran visites a Sagunt, Port de Sagunt i localitats i monuments propers a la comarca, incloent a més quatre nits en un hotel de Sagunt. 

 
En aquesta iniciativa han col·laborat, a més, les mancomunitats de la Baronia, Canet, La Vall de Va segar, Benifairó, la cadena hotelera Sensity, Sagunt Distribució, Disbruperto, Roymar, Acesyc, NT Incoming i l'Hotel Vent de Mar, a més de la diputació i Generalitat Valenciana.