L'Ajuntament de Sagunt aprova les memòries valorades de les obres de Manteniment que es van a realitzar dins del Pla d'Ocupació 2015

El pressupost previst és d'1.761.593 euros i en breu començaran les obres que s'allargaran fins a finals d'any i principis de 2017
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sagunt ha aprovat les memòries valorades de les obres de Manteniment que es van a realitzar dins del Pla d'Ocupació 2015 amb un pressupost previst d'1.761.593 euros. A més, s'han assignat els tècnics per a cadascuna de les obres, que començaran en breu i s'allargaran fins a finals d'any i principis de 2017.

Tal com es detalla en la informació aportada pel regidor de Manteniment, Pepe Gil, en Almardà, es va a intervenir en l'avinguda Europa, amb un pressupost de 157.373 euros.
 

D'altra banda, a Sagunt es destinaran 681.432 euros per a adequar voreres, calçada i pavimentació d'un total de quatre carrers: Dels Banys-n’abril, Mariano Mestre, Quinto Fabio-Silio Itàlico i Antonio Peruga-Montesa.

Finalment, es realitzaran cinc intervencions en Port de Sagunt per un total de 742.796 euros, més concretament, s'actuarà sobre el Barri obrer, en els carrers Poeta Llombart i carrer Llibertat; en el carrer Hispanitat, s'adequarà una vorera associada al Centre Cívic; també es realitzarà un condicionament de voreres sud-centre, dels carrers Amèrica i Sepulveda; A més, s'intervindrà en el sector nord-oest, en el Barri Churruca, on es condicionarà l'espai lliure entre el carrer Papa Lluna i el carrer Natzaret.

Per a la realització d'aquestes intervencions, es comptarà amb un total de 121 persones: 10 encarregats, 50 oficials de 1º, 50 peons, i 11 persones tècnic administratives: 4 enginyers tècnics, 3 administratius i 4 encarregats generals.

El nou Pla d'Ocupació 2015 “Més ocupació, més qualitat” comptarà amb un pressupost de 3’2 milions d'euros que donaran treball directe a entre 333 i 369 persones, en compliment de l'acord del Ple de la Corporació Municipal. Així mateix, el Pla d'Ocupació permetrà realitzar actuacions gestionades pel departament de Manteniment, el Consell Agrari i la Societat Anònima de Gestió (SAG), a més de possibilitar la formació de joves titulats de la localitat. Al Pla d'Ocupació municipal se suma també el Pla d'Inversió Local de la Diputació de València, pel qual l'Ajuntament de Sagunt rebrà més de dos milions d'euros que s'invertiran en actuacions que generen ocupació directa i indirecta.