L'Ajuntament de Sagunt concedix subvencions per al foment de la igualtat i la prevenció de la violència de gènere

L'objectiu principal és donar suport a les entitats sense ànim de lucre en la gestió d'activitats que potencien valors relacionats amb la igualtat
Imagen 1

La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sagunt va concedir, divendres passat 21 de juliol, les subvencions en matèria de foment de la igualtat i prevenció de la violència de gènere a 7 entitats, de les 8 que van optar a la subvenció, augmentant l'import total fins a 11.649 euros.

 

Segons destaca l’Àrea d’Igualtat, la delegada de la qual és María Giménez, l'objectiu principal d'estes subvencions és configurar un mecanisme de col·laboració entre l'Ajuntament de Sagunt i les entitats sense ànim de lucre de la localitat per a la gestió d'activitats considerades d'interés general, que complementaran i potenciaran els valors relacionats amb la igualtat efectiva entre dones i hòmens i la prevenció de la violència de gènere.

 

El llistat de les entitats beneficiàries de les subvencions d'enguany el formen en primer lloc l'Associació d'Amigues Supervivents, les quals han realitzat diverses activitats, com un taller de creixement personal nivell II (1.125 €), un taller d'apoderament associatiu (832 €), i el II Festival Alça-Veus (407 €).

 

En segon lloc tenim el Col·lectiu “Dones Sagunt 8 de Març” amb el XXV Concurs de Cartells i l'exposició “La Tira de dones” (512 €), la taula redona i dansa contemporània “Lluitant pels drets. Àvies, mares, filles.” (360 €), i finalment la representació teatral Mares empresonades (486 €).

 

D'altra banda, també se'ls ha concedit subvencions a l'Associació Salut i Oci, amb un taller de teatre inclusiu (1.350 €);  l'Associació Salut per la Tardor, amb el seu taller de teatre i actuacions el 8 de Març i el 25 de Novembre (960 €); el Club de Lluita Camp de Morvedre amb el seu programa “NO és no”, una actuació global contra la violència de gènere (1.885 €); i la Fundació de treballadors de la siderúrgia amb el taller “Empodera’t” (2.672 €).       

                                                                                                        
Finalment, el Centro Cultural y Recreativo Aragonés del Port de Sagunt, amb el seu projecte “Premi Dones de Jota 2017” (1.058 €).